Про нас

Виробник декоративного паперу, плівки та інших матеріалів для пакування квітів та флористики.

Наша компанія “Завод декоративної упаковки” спеціалізується на виробництві декоративного паперу для квітів, упаковки подарунків та дизайнерського оформлення урочистостей.

Ми раді вітати Вас на сайті магазину оптового продажу упаковки для квітів та подарунків.
Наш магазин пропонує придбати подарункову упаковку і приладдя для торгівлі квітами за найвигіднішими цінами – з доставкою по Харкову, Харківській області та Україні.
Флористичні товари:  плівка з малюнкомпапір для квітів  – завжди у досить широкому асортименті.
Ми відстежуємо всі нові модні тенденції у світі флористики і регулярно оновлюємо свій асортимент новими видами продукції. Зайшовши на наш сайт, Ви можете познайомитися з новими приналежностями для торгівлі квітами та новинками в подарунковій упаковці.
Якщо Вам необхідні класичні або наймодніші види фурнітури та аксесуарів для квітів та подарунків – звертайтеся до нашого магазину. Плівка, папір для пакування квітів та подарунків та багато іншого залишить задоволеним навіть найвибагливіших покупців. Якість пропонованих товарів завжди найвища, оскільки ми (завод декоративної упаковки) виробляємо свою продукцію і співпрацюємо тільки з великими закордонними постачальниками.
Ми гарантуємо точне виконання всіх зобов’язань договору, високу якість усієї продукції, суворе дотримання термінів поставок.
Доставка оптових партій товарів здійснюється силами транспортних компаній у всі регіони України.
Постійним покупцям надається гнучка система знижок.